Termeni si Conditii

Legal note

Prin accesarea şi folosirea acestui site, dumneavoastră acceptaţi, fără limitări sau calificări, termenii şi condiţiile de utilizare, expuse mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiţii a site-ului, vă recomandăm citirea cu atenţie a tuturor termenilor şi condiţiilor.
Sunteţi de acord şi acceptaţi că putem adăuga sau şterge orice informaţie de pe site, fără o notificare prealabilă. În cazul în care se fac referiri la alte site-uri, nu garantăm în nicio modalitate, tipul de informaţie pe care o veţi găsi acolo, vizitarea acelor site-uri rămânând strict la aprecierea dumneavoastră.

Inregistrare

  Operatorul poate conditiona prestarea anumitor servicii prezentate pe site-ul Sweet Accessories.ro de inregistrarea pe site. In vederea prestarii acestor servicii, Utilizatorul va completa formularul de inscriere cu toate datele solicitate de catre Operator, fiind singurul raspunzator de caracterul real, corect si complet al datelor furnizate. Cererea Utilizatorului de inregistrare transmisa catre Operator va fi confirmata de catre acesta prin transmiterea unui e-mail pe adresa Utilizatorului, prin care i se va cere sa confirme cererea de inregistrare accesand link-ul inclus in e-mailul de confirmare. Utilizatorul va putea beneficia de serviciile restrictionate prin inregistrare ale Operatorului dupa confirmarea cererii sale de inregistrare.

 Utilizarea anumitor servicii oferite de catre Operator, in special navigarea printre produsele oferite de magazinul online al Operatorului, accesarea imaginii si a descrierii tehnice a produselor prezentate, accesarea si descarcarea informatiilor publice continute, poate fi realizata de catre oricare Utilizator care accepta sa respecte Termenii si Conditiile Operatorului.

 Utilizatorul inregistrat pe site va fi autentificat prin adresa de e-mail si parola, cu ajutorul carora va putea accesa pagina rezervata Utilizatorilor inregistrati. Utilizatorul este obligat sa pastreze secretul parolei sale si sa faca toate demersurile necesare ca aceasta parola sa nu ajunga la cunostinta tertilor, respectiv sa nu devina accesibila acestora. Operatorul nu-si asuma raspunderea pentru eventualele abuzuri rezultate ca urmare a folosirii neautorizate de catre terti a parolei Utilizatorului, respectiv pentru orice fel de prejudicii produse Utilizatorului sau altor utilizatori ca rezultat al unei asemenea utilizari. In cazul in care Utilizatorul ia cunostinta despre folosirea neautorizata sau eventualitatea folosirii neautorizate a parolei sale, se obliga sa anunte Operatorul, de indata, despre acest aspect, respectiv sa anunte de indata orice abuz sau iminenta oricarui abuz legat de parola sa.

Utilizatorul este singurul raspunzator de caracterul real, corect si complet al informatiilor furnizate cu ocazia inregistrarii, fiind raspunzator in mod exclusiv de eventualele prejudicii rezultate ca urmare a inexactitatii sau fictivitatii datelor furnizate.

În cazul în care considerăm că obligaţia aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabilă, pe perioada determinată sau nedeterminată.

Securitatea Datelor Personal

SC ADIAND COSMETIC SRL se angajează să respecte cu stricteţe confidenţialitatea datelor clienţilor şi se obligă să nu transmită datele personale ale clienţilor către terţi. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, adresa de facturare/livrare, adresa de email (pentru newsletter si inscrierea in programul de fidelitate). Prin completarea formularului de înscriere de pe site, declaraţi că sunteţi de acord ca numele şi datele dvs. personale să intre în baza de date a companiei SC ADIAND COSMETIC SRL , care îşi rezervă dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru acţiuni de reclamă, marketing şi publicitate informaţiile mai sus menţionate, fără alte obligaţii şi plăţi ulterioare faţă de persoana dvs. De asemenea, sunteţi de acord să primiţi informaţii, obiecte promoţionale şi/sau produse gratuite, prin poştă, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la  SC ADIAND COSMETIC SRL . În cazul în care nu doriţi să primiţi astfel de informaţii, obiecte promoţionale şi/sau produse gratuite, puteţi oricând să refuzaţi primirea acestora.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC ADIAND COSMETIC SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către dvs.

SC ADIAND COSMETIC SRL va rectifica, actualiza, bloca, şterge sau transforma în date anonime pe toate acelea a căror folosire nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001, privind protecţia persoanelor împotriva prelucrării datelor personale şi libera lor circulaţie.

SC ADIAND COSMETIC SRL nu încurajează SPAM-ul, nu comercializează, nu oferă şi nici nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site.

Pentru comentarii, întrebări sau reclamaţii referitoare la politica de confidenţialitate, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: office@sweet-accessories.ro

DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA

Utilizatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul incheiat la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina Utilizatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Termenul de denuntare unilaterala incepe sa curga de la data receptionarii produselor in conditiile prevazute de Ordonanta Guvernului nr.130/2000 privind contractele la distanta, republicata.

 In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre Utilizator in conditiile de mai sus, Operatorul are obligatia sa ramburseze sumele platite de Utilizator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre Utilizator.

Costurile legate de rambursarea produselor cad in mod integral in sarcina Utilizatorului. In cazul in care produsele nu au fost utilizate conform destinatiei lor normale, Operatorul poate solicita repararea prejudiciului datorat utilizarii neconforme a produsului.

Dreptul de denuntare unilaterala a Utilizatorului trebuie exercitat cu buna credinta. Acest drept poate fi exercitat cu conditia ca Utilizatorul sa restituie produsele in aceeasi stare in care le-a primit, in ambalajul original.

Garantii si instructiuni de utilizare

Puteti returna produsele achizitionate de la www. Sweet Accessories.ro, fara penalitati si fara a preciza un motiv, in termen de zece (10) zile lucratoare de la primirea lor.

Rambursarea valorii unei comenzi se face atunci cand urmatoarele conditii au fost indeplinite in totalitate:

produsele nu trebuie sa fi fost folosite, purtate, spalate sau deteriorate;  eticheta de identificare trebuie sa fie inca atasata produselor, acestea sa fie neutilizate, in ambalajul original, si cu toate documentele originale.

Va reamintim sa probati produsul fara sa-i scoateti eticheta, deoarece marzo.ro nu accepta returnarea produselor decat in cazul in care acestea sunt in aceeasi stare in care au fost livrate la dumneavoastra.

Pentru a putea returna un produs, este necesar sa ne anuntati in prealabil prin e-mail sau prin telefon.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Garantia se aplica pentru produsele utilizate conform destinatiei acestora, care nu au defecte externe aparente si sunt insotite de factura emisa de SC ADIAND COSMETIC SRL . Perioada de garantie incepe cu data preluarii produsului. In cazul in care produsul nu are atasat un certificat de garantie, factura va fi luata in considerare ca act de garantie.

Limitare de responsabilitate

SC ADIAND COSMETIC SRL nu se face responsabilă pentru prejudiciile (directe, indirecte, accidentale sau nu) ce rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza informaţia prezentă în site, precum şi pentru erorile sau omisiunile în conţinut care pot conduce la orice tip de pierderi.

SC ADIAND COSMETIC SRL (sau oricare dintre angajaţi, consilieri, specialişti sau web developper-i) nu sunt responsabili pentru acţiunile pe care utilizatorul le întreprinde şi care au rezultate negative, sau care îi produc pierderi de vreun fel, şi nici pentru informaţiile pe care utlizatorul le-a folosit şi au condus la pierderi ale acestuia de orice fel, pentru informaţiile folosite de terţi sau de site-uri cu trimitere la site-u Sweet Accessories , şi nici pentru vreun software folosit pe site-ul Sweet Accessories şi care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului sau care poate produce alte erori, viruşi.

SC ADIAND COSMETIC SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente şi nu este responsabilă de contactarea nici unui virus.

SC ADIAND COSMETIC SRL
STR Drumul Intre Vii, Nr. 10, Sector 3, Bucuresti
Tel. 0733779338   ( 07337 SWEET)
  

Cod fiscal: 27591693
Nr. Înreg. Registrul Comerţului: J40/10106/2010

Vă rugăm nu ezitaţi să ne contactaţi pentru informaţii suplimentare, la adresa de e-mail office@sweet-accessories.ro