Politica de Livrare si Retur

Livrarea si Returul Produselor “Sweet Accessories”

 

Conditii livrare

            Stim ca timpul este pretios pentru tine. De aceea livrarea se va realizeaza prin intermediul serviciului de curierat rapid. Clientii care opteaza pentru plata ramburs sau plata online, primesc comanda in termen de 24 h  de la confirmarea comenzii, pentru comenzile plasate pana in ora 15:00. Pentru comenzile plasate dupa ora 15:00, termenul se poate prelungi pana la 48 h. Se pot efectua livrari si in weekend, in ziua de sambata, la cerere, dar nu in zielele de concediu legale. In principiu, produsele se livreaza a doua zi lucratoare insa, exista si cazuri extreme sau exceptionale cand livrarea poate intarzia din cauza unor factori externi ce nu tin de Sweet Accessories.

            Programul de procesare al comenzilor plasate pe site este 9:00- 18:00, de luni pana vineri.

Costuri de transport

Costurile de livrare sunt stabilite de catre firma de curierat, contravaloarea transportului fiind suportata de catre client si achitata ca parte din suma totala aferenta coletului la primire. Sweet Accessories nu este beneficiarul costurilor de transport.

Taxe actuale:

Taza transport la nive local(Bucuresti): 16 lei

Taxa transport la nivel national: 16 lei

In cazul comenzilor mai mari de 150 lei, transportul este gratuit.

Plata

Plata se va efectua in numerar, la livrare (sistem ramburs).

Termeni si conditii retur     

Se poate opta pentru :

1.    Returnarea produsului / lor in schimbul altor produse

2.    Rambursarea sumei pe care Sweet Accessories a primit-o drept plata din partea consumatorului

OBLIGATORIU :

In ambele cazuri consumatorul anunta telefonic la numarul de telefon 0733779338 sau prin e-mail office@sweet-accessories dorinta de returnare a produselor in termenul de 14 zile de la primirea produselor.

Conform legislatiei romane (OG 130/2000 si OG 130/2000), poti solicita schimbarea sau returul produselor cumparate, in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii acestora.

In cazul returnarii sau inlocuirii produselor, costurile de transport pentru returnare sau inlocuire vor fi suportate de catre tine ca si Cumparator, acestea fiind de 16 lei. La schimbarea sau returul unui produs care este mai scump, va trebui achitata diferenta de pret iar la schimbarea sau returul unui produs mai ieftin, diferenta de pret nu va fi returnata.

Starea produselor

Pentru a fi acceptate ca retur sau schimb, produsele trebuie trimise impreuna cu ambalajul original, cu toate etichetele si accesoriile aferente si intacte, in starea in care au fost expediate de catre Sweet Accessories, sa nu fi fost purtate sau sa nu prezinte urme de uzura sau cosmetice. Produsele care nu indeplinesc aceste conditii vor trimise inapoi catre tine iar costurile de transport vor cadea din nou in grija ta.

Returnarea banilor

Termenul legal pentru returnarea banilor este de 30 zile iar acestia vor fi platiti prin transfer bancar sau prin curier rapid. Daca este cazul, costurile de transport generate de returnarea produselor se vor scadea din suma ce urmeaza sa-ti fie returnata.