Politica de Confidentialitate

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator/Client Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului sau la cererea unor organe abilitate ale statului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Sweet Accesories nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Toate materiale publicate pe Sweet Accessories.ro (elemente grafice, fotografii, texte, etc.) sunt in proprietatea SC ADIAND COSMETIC SRL si/sau partenerilor de afaceri. Copierea sau reproducerea, fara acordul in prealabil al titularului, oricaror dintre aceaste materiale, atrage dupa sine actiuni de drept civil si/sau penal.