Despre noi

Infintat la finele anului 2010, conceptul Sweet Accessories s-a dezvoltat rapid bazandu-se pe creativitate, intuitie si inovatie, incercand astfel sa fie un trend-setter in materie de accesorii si decoratiuni.

In magazinele Sweet Accessories, speram sa iti oferim nu doar produse ci o experienta de neuitat, sa gasesti un loc unde sa iti poti contura si decoperi propiul stil, ghidata de cele mai bune consultante in domeniu, gata oricand sa iti ofere informatii si sfaturi despre produsele noastre, tendinte si multe altele.

Jucandu-ne cu vintage, statement, clasic, casual si elegant, incercam sa iti oferim optiuni in funtie de evenimentul la care vei participa sau de diverse momente importante din viata ta. Asadar te invitam sa patrunzi si sa descoperi lumea noastra plina de culoare, unde indiferent ca vei alege sa fii delicata, impunatoare, discreta, glossy, eleganta sau o aparitie electrizanta, iti vom oferi suficiente variante incat, mai presus de orice sa fii tu!

Calitatea produselor, profesionalismul dar si preturile accesibile sunt cateva din principiile ce ne ghideaza intreaga activitate.

Accesoriile si decoratiunile fac parte din miciile placeri nerefuzabile ale vietii. Nu dorim sa iti vindem un produs, ci sa iti oferim un moment, momentul tau!

So...Stay calm and shop til you drop!